• Sabrina Prin Casa

  Follow Me on Pinterest

Rețete noi pe email

Contact

sabrina.prin.casa[at]gmail.com

Orangettes

8 comments to Orangettes

 • Teolinda

  Arata de belea! Nici nu vreau sa ma gandesc cat de bune sunt.. Iubesc ciocolata combinata cu portocala…. Yammmyyy!

  Da’ stiu ca pe langa pasiune ai si o infinita rabdare…. Doamne cat te invidiez. De-as putea sa te copiez si eu cumvaaaa?!? Sa nu te superi, da? Pupici!

 • Teolinda

  Draga mea ,
  Am facut rost de niste portocale Bio si nu m-am indurat sa nu fac niste orangettes. Moama… au iesit o nebunie. Da’ mi s-au cam rupt… si parca s-au cam inmuiat cojile desi le-am fiert doar de 3 ori inainte de a le pune in sirop. Oricum au iesit OK… mai mult decat comestibile… au fost de-a dreptul bestiale si a iesit bataie pe ele.

  Sunt cu ochii pe retetele tale. Mi-au facut cu ochiul ciocanelele…. daca i le arat si lu’ “domnu’ sot” nici ca mai scap.:)

 • sabrina

  Teolinda, chiar nu stiu ce sa zic, de ce s-au rupt, poate astea tratate sunt mai rezistente {desi mi-e groaza sa ma gandesc ca e asa…} S-au rupt dupa ce le-ai oparit, inainte sa le pui in sirop? Sau cand fierbeau acolo?

  Ciocanelele sunt o nebunie :) )

 • bebelusa

  Daca nu folosesc deloc zahar exista vreo sansa sa iasa ceva? Sunt la dieta si nu am voie zahar :D

 • Teolinda

  S-au cam rupt cand le-am scos din lichid sa le pun pe gratar. Da’ poate am taiat eu prea mult din partea alba si am lasat cojile prea subtiri.

  Mai am oprit niscaiva rupturi la frigider..le-am pus gand rau.. sa le bag in niste briose cu bucatele de ciocotata neagra.

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>