Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Ciocomigdale
Ingrediente:
Topiți ciocolata împreună cu untul pe baie de abur, apoi lăsați să se răcească ușor. Separat, bateți ouăle și zahărul cu mixerul timp de 2 minute, până când se fac o spumă deschisă la culoare. Încorporați ciocolată răcită suficient în amestecul de ouă, folosind o lingură de lemn. Adăugați extractul și pudra de migdale și omogenizați, fără să faceți exces de zel. O să obțineți o pastă foarte moale, pe care trebuie sa o dați la frigider până a doua zi. Când vreți să coaceți fursecurile, aprindeți cuptorul la 180 de grade. Turnați zahăr tos într-o farfurie, apoi luați cu lingura compoziție și formați bile de mărimea unei nuci, pe care trebuie să le tăvăliți prin zahăr pe toate părțile. Așezați bilele zaharisite într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, lăsând suficient spatiu între ele. Coaceți pe raftul de sus al cuptorului pentru 10-12 minute, sau până când fursecurile sunt umflate ca niște semilune crăpate. Lăsați să se odihnească încă 5 minute în tavă, apoi scoateți la răcit pe un grătar. Sunt foarte dulci, pline de ciocolată și cu aromă tare de migdale. Au exteriorul tare si interiorul moale si chewy… merg minunat cu lapte sau în vizită. Să fiți iubiți ♥ January 21st, 2013 | Tags: ciocomigdale, dulciuri intoleranta gluten, fursecuri migdale si ciocolata | Category: Dulciuri 4 comments to CiocomigdaleLeave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |
ahhh…imi iau eu cantar(momentan is ramasa fara)…si ce-o sa mai prajituresc
)
Eu ma intreb serios cum am trait si prajiturit inainte sa-mi cumpar cantar… deci te inteleg
La cum arata trebuie sa fie minunate! Le-am vazut si aici: http://smartwoman.hotnews.ro/Ciocomigdale si nu-mi aduceam aminte unde am mai vazut poza si reteta
.
Oare le pot tavali prin migdale macinate in loc de zahar?
Sunt sigura ca merge sa le tavalesti prin migdale… ce idee buna!
Merci de vizita si te mai astept <3