Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Cremă De Roşii Cu Roquefort
Ingrediente:
Tăiem mărunt ceapa şi o punem la călit, împreună cu căţelul de usturoi, în două linguri de ulei de măsline, la foc mic. Când ceapa s-a înmuiat scoatem căţelul de usturoi şi adăugăm dovlecelul şi ţelina tăiate cuburi. Măi lăsăm să se călească încă 5 minute în ulei, apoi turnăm cele două două conserve cu tot cu zeamă, două căni de apă şi stropim cu sare şi boia. Lăsăm la fiert până se înmoaie legumele şi tragem deoparte, să se răcească puţin. Când s-a răcorit, pasăm supa la blender şi dregem de sare şi piper. Servim călduţă, cu brânză Roquefort fărâmiţată deasupra (şi frunze de oregano, dacă aveţi şi vă place). Brânza va începe imediat să se topească… o nebunie. Sper să vă placă la fel de mult ca şi nouă şi vă doresc un super ultim weekend de vacanţă ♥! Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |