Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Tacos Cu Chiftele De Pui Şi Hummus
Nu zic că am renunţat la pasiunea pentru vinete, dar încet încet simt cum îşi face loc pofta de musaca, de lasagna, plăcinte cu carne, cârnaţi şi diverse chiftele. Zău că nu mă recunosc: carnea tocata nu a fost niciodată my cup of tea. Reţeta de azi e inspirată de ediţia din mai a revistei Delicious, una din favoritele mele. Pentru chifteluţe avem nevoie de:
Se amestecă toate şi se frământă un minut, apoi dăm la frigider pentru jumătate de oră. Pe lângă cele de mai sus, luăm nişte tortilla wraps, ceva humus, roşii cherry şi rucola. Formăm biluţe din compoziţia de carne, pe care apoi le prăjim în ulei, în tigaia antiaderentă. Le scoatem pe şervete de hârtie pentru a elimina uleiul în exces. Îndoim wrapurile de tortilla în jumătate şi le băgăm în sandwich maker pentru câteva minute. Le scoatem, ungem baza cu un lingură generoasă de humus, aşezăm câteva chifteluţe, jumătăţi de roşii cherry şi rucola. Servim cu o mână de salată alături, aşa cum e frumos într-o zi de vară. Să vă fie de bine! Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |