• Sabrina Prin Casa

  Follow Me on Pinterest

Rețete noi pe email

Contact

sabrina.prin.casa[at]gmail.com

Înapoi la 52

5 comments to Înapoi la 52

 • sabrina

  Right now I can only bitch :D

 • Cris

  si eu am tinut dieta dukan. am slabit 17 kg si de 2 luni sunt in consolidare,am inceput sa manance de toate, dar absolut de toate si am 50 de kg. e o dieta buna.

 • sabrina

  Cris, felicitari! Ai avut super-vointa, bravo tie… m-a inspirat raspunsul tau :*

 • Civilizatu'

  De la varsta de 18-19 ani,am in jur de 109 kg,la 2 metri inaltime.Pana acum la 50 de ani,am facut sport incontinuu,am muncit fizic pe la tara de mi-au sarit capacele,am tinut si regim strict format numai din legume.M-am simtit si ma simt excelent si am mancat de toate.Singura data cand am facut 105 kg,a fost cand nu am mancat o saptamana si o zi absolut nimic,doar am baut apa si m-am simtit cam nasol.
  In fine ce voiam sa zic sau unde voiam sa ajung:de ce nu ne lasam corpurile in pace ca stiu ele ce au de facut?De ce trebuie sa recurgem neaparat la dieta Krantzelfeld sau dieta Shlauserbinghen?De ce nu incercati sa mancati natural,fara diete si sa lasati si kilogramul ala in plus de pe voi,ca nu-i un capat de tara?
  In fine parerea mea este ca o dieta sau alta,functioneaza poate strict pentru ala de le-a inventat,nu pentru fiecare dintre noi.
  P.S.Uitati-va 5 minute la Fashion TV la schijele alea care defileaza pe catwalk, de zici ca merg pe betze in loc de picioare.Va plac aracii aia?Mie sincer nu!

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>