Mai rar aşa o bunătate, simplu de făcut şi săţioasă. Dacă încă nu v-aţi hotărât ce să gătiţi în seara asta la cină, mergeţi să luaţi un piept de pui şi restul ingredientelor şi faceţi reţeta asta. O să mă iubiţi şi mai mult, garantat!
Ingrediente pentru două persoane:
- un piept de pui
- o cutie de fasole fiartă cu bobul mare
- o mână de măsline (negre sau kalamata)
- câteva roşii cherry
- o ceapă, tot roşie
- puţin măghiran şi puţin busuioc uscat
- pătrunjel
- ulei de măsline
- sare, piper
Curăţaţi puiul de piele şi tăiaţi-l în bucăţi potrivite. Încingeţi puţi n ulei de măsline într-o tigaie şi perpeliţi puiul pe toate părţile ca să-i dăm puţină culoare şi să reţină sucurile în interior.
Apoi, marea inginerie: puneţi bucăţile de pui, fasolea spălată, măslinele, roşiile, ceapa tăiată fideluţă, măghiranul şi busuiocul şi puţin ulei de măsline. Asezonaţi cu sare/piper proaspăt ras şi acoperiţi cu un capac sau cu folie. Daţi la cuptor pentru 20 de minute.
Serviţi presărat cu pătrunjel proaspăt. Să fiţi sănătoşi.