Şi când spun chef-less, nu trebuie să înţelegeţi chef în sensul de bucătar, ci chef în sensul de chef pe româneşte, adică n-am chef de gătit, nene. Mai ales lunea. Vă zic: lunea, doar pentru că mă dau jos din pat dimineaţa, ar trebui să primesc cadou o pereche de pantofi. În fiecare luni!
Şi totuşi, si lunea trebuie să mănânc. Eventual, dietetic, că veni primăvara şi încep să dau jos din haine şi apoi să ies pe stradă.
Azi, luăm o felie de pâine ţărănească şi o prăjim pe fiecare parte. Deasupra punem nişte jumătăţi de roşii cherry şi bucăţele de mozzarella proaspătă. Amestecăm ulei de măsline, oţet balsamic de Modena, sare, piper şi o lingură de capere din saramură. Turnăm cu generozitate dressing şi servim imediat.
Nom nom
la mine-i luni vesnic:)) adica doar ce-i simplu si se face in 10 minute are priza, restul…din 3 in 3 luni.
Arata papa tau intr-un mare fel…salivez:)
Sanda
… asa e, uneori si la mine e luni toata saptamana.
Azi am gasit la piata cas.. ah, cat cas cu rosii voi manca!
casul nu intra la categoria “dietetic, că veni primăvara şi încep să dau jos din haine şi apoi să ies pe stradă.” decat daca il consumi ca si un condiment:)) f putin ras peste ceva, nu bucati sanatoase
Stiu, Sanda… de aceea mananc putin, de genul cateva cubulete intr-o salata verde mare, cu rosii. Sau ras in omleta…+ salata. Dar e bun, tare bun
Sabrina … nu am mancat niciodata capere … sunt bune si la ce mai merg?
Balance, trebuie sa le incerci. Le gasesti conservate, la borcan.
In general merg bine cu peste. Si cu legume la cuptor… in general in retete mediteraneene le vezi.
Noua ne plac foarte mult