Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Quiche Niçoise
Luaţi:
Faceţi aluatul de tartă şi daţi-l la frigider pentru jumătate de oră. După acest răstimp, întindeţi-l în tavă, înţepaţi-l cu furculiţa din loc în loc, acoperiţi-l cu hârtie de copt şi boabe de fasole uscată şi daţi-l la cuptorul încins la 180 de grade pentru 10-12 minute. Lăsaţi să se răcească. Tocaţi mărunt ceapa şi puneţi-o la călit la foc mic, în ulei de măsline, împreună cu usturoiul zdrobit, sare şi herbes de provence. Cănd ceapa s-a înmuiat, adăugaţi roşiile şi lăsaţi să scadă, cam 20 de minute, amestecând din când în când. Cănd au scăzut suficient, daţi deoparte până când se răcesc. Bateţi ouăle împreună cu fileurile de anşoa tocate mărunt, 2 linguri de ulei de măsline şi 3/4 din caşcaval, ras mare. Adăugaţi şi compoziţia de roşii şi amestecaţi bine. Turnaţi totul peste aluatul de tartă răcit, aranjaţi artistic măslinele, răspândiţi deasupra restul de caşcaval şi daţi la cuptor până când compoziţia se dolofăneşte şi marginile aluatului sunt arămii. Lăsaţi puţin să se răcească şi serviţi.
Enjoy! March 9th, 2012 | Tags: quiche nicoise, reteta quiche, retete frantuzesti, retete Julia Child | Category: Uscături Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |