Cam în fiecare an, pe la jumătatea lui februarie, încep sa am impresia ca iarna n-o să se termine niciodată. Drept pentru care cumpăr excesiv cărţi şi am tendinţa să-mi petrec tot timpul liber în pat, citind (OK, am un copil destul de mic, aşa că timpul ăsta liber nu e cine ştie ce, iar seara cad lată înainte să se termine Two and a half men la TV).
În plus, de multe ori nu citesc… Stau cu ochii in carte şi visez la vremea perfectă din Paris, vara. Sau la o după-amiază petrecută într-o librărie Eason, în Dublin. Cea de pe Marine Road, mai exact, unde mă refugiam după plimbarea lungă pe dig.
Deci, prilej de gătit comfort food, right? Azi, o salată de iarnă, rustică şi consistentă.
Ingrediente:
- salată mixtă cu lettuce, valeriană, rucola
- roşii uscate în ulei
- măsline kalamata sau negre
- mozzarella
- fasole albă din conservă
- ceapă roşie (opţional)
- vinegretă din ulei de măsline, oţet balsamic, sare, piper şi un căţel de usturoi zdrobit
Faceţi vinegreta, apoi tăiaţi mozzarella cuburi şi roşiile uscate în felii. Amestecaţi acestea cu fasolea albă spălată bine şi scursă, măslinele şi ceapa.
Serviţi pe pat de verdeţuri. Nu-i bun? Noi am mâncat cu câteva felii de pâine proaspătă şi o bere rece (in your face, iarnă!).
Să fiţi iubiţi.
asta da:) Sa va fie de bine!
Sanda m-am gandit la tine cand am facut-o
…si eu votez cu asta…am de toate in frigider mai putin rosii uscate….fasole rosie merge?…si te rog…gandeste-te la mai multa lume!
))
Balance sincer sa-ti zic nu stiu daca merge, dar tu du-te oricum si ia-ti un borcan de rosii uscate in ulei
Te pup :*
Notat
)
Mai sa achizitionez cele necesare si voi incerca si eu aceasta salata! :*
Angi, ma bucur ca-ti place! <3<3<3