Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
NY Times Chocolate Chip CookiesA venit şi vremea lor. Şi vă spun sincer. E adevărat: sunt cele mai bune cookies din lume. E nevoie de mai bine de jumătate de kil de ciocolată, ceva planificare şi puţină răbdare. Însa apoi veţi constata că merită. Simţiti cum am tendinţa să devin poetică în timp ce scriu postul ăsta? E de la cookies… Să adunăm pe masă ingredientele:
Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul şi sarea şi punem deoparte. Într-un bol încăpător batem untul cu cele două feluri de zahăr timp de cel puţin 5 minute, la viteză mare, până cănd amestecul devine uşor şi pufos. Adăugaţi ouăle, unul după altul, amestecând bine de fiecare dată. Adugaţi vanilia. Reduceţi viteza mixerului şi încorporaţi făina, amestecând 5-10 secunde. Turnaţi deasupra bucăţelele de ciocolată şi amestecaţi încet, pentru a nu le rupe, până ce sunt răspândite egal în aluat. Acoperiţi aluatul cu folie alimentara (acoperiţi-l bine de tot!) şi daţi la frigider pentru 24-36 de ore. Aţi citit bine. Cel puţin 24 de ore! Formaţi apoi bile măricele de aluat si coaceţi la 180 de grade, pentru 12 minute. Marginile trebuie să fie aurii, iar mijlocul umflat şi moale. Chiar dacă par nefăcute, aveţi încredere în mine: vor fi crocante la exterior şi cleioase în interior, aşa cum trebuie. Chewy. Very chewy Întâmplarea a facut să arunc castronul în frigider şi să mă iau cu atâta treabă, încât am reuşit să coc primul batch după mai bine de 48 de ore, iar restul în ziua următoare. Nu vă spun că cele de a doua zi au fost mai bune, mai fragede, mai, mai.. Am şi congelat câteva bile de aluat, o să revin să vă spun cum sunt şi acelea. Nu am destul cuvinte să le laud, pe acestea trebuie neapărat să le încercaţi. Se fac atât de uşor, se coc atât de repede, sunt atât de bune… şi au atâta ciocolată Va pup, să aveţi o săptămână minunată! November 15th, 2011 | Tags: NY Times chocolte chip cookies, reteta cookies ciocolata | Category: Dulciuri 11 comments to NY Times Chocolate Chip CookiesLeave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |
Androix… n-am cuvinte sa le descriu… am zis: pline de ciocolata, parfumate, jur ca-s cele mai bune din lume!
Te pup <3
Arata tare bine!!!! Poate incerc si eu intr-o zi
. Sa prind curaj.
Manu sunt mai usoare decat crezi
dar zici tu bine, mai fun sa le facem impreuna: inchidem copiii intr-o camera, aruncam cheia, deschidem o sticla de vin
… ce zici?
ah arata asa de bine…oare lui Mos Nicolae ii vor placea?
Sigur ii vor placea si lui Mos Nicolar, dar inainte intrebati-l daca nu cumva are diabet
Par delicioase si m-as incumeta sa le fac pentru colegii mei, pentru a servi la liceu! Ce ciocolata sa folosesc?…nu am inteles prea bine, multumesc!!!
Aniela, trebuie sa folosesti ciocolata semi-dulce (55%) ori cumparata in forma de picaturi, ori iei o tableta si o toci cu cutitul.
Succes!
Buna, vreau si eu sa incerc acesti biscuiti deliciosi, dar imi pare mare cantitatea. Poti sa-mi spui aproximativ cati au iesit din aceasta cantitate de material? Multumesc.
Lavinia, imi amintesc ca au iesit foarte multi, nu mai stiu exact cati, dar multi de tot. Am congelat o parte din aluat, in forma de bile.
Acum cand ii fac injumatatesc cantitatile!
xoxo
Ce se modifica la produsul finit daca nu le las la frigider 24 de ore?
As fi vrut sa le coc urgent…trebuie sa fac rapid ceva dulce…