Deşi pare o combinaţie exotică, vă asigur că nu e. E doar o supă consistentă, de iarnă, cu o aromă discretă de citrice.

Am luat:
- o ceapă medie
- o cescuţă de linte roşie
- 2 conserve a 400 g de roşii decojite
- o portocală
- o crenguţă de rozmarin
Tocăm ceapa şi o punem la călit în puţin ulei vegetal. Spălăm lintea bine. Radem fin coaja de portocală, apoi o decojim şi tăiem în bucăţi pulpa. Deschidem conservele de roşii.
Adăugaţi roşiile, lintea, coaja rasă şi pulpa de portocală peste ceapa călită şi fierbeţi 30 de minute. (Grea reţetă, ştiu
)
Lăsaţi supa să se răcorească, apoi băgaţi blenderul vertical în ea. Adăugaţi apă până la consistenţa dorită, mai daţi un clocot, potriviţi de sare şi piper şi savuraţi.
Sabrina vă doreşte o săptămână minunată!