Dimineţile astea calde de Octombrie îmi aduc aminte de o dimineaţă de vară în Paris. Mă aştept să apară la un colţ de stradă o cafenea cu mese mici cu blatul rotund de sticlă groasă la care să mă aşez preţ de un espresso şi-un croissant cu unt.
Aşa că azi, când am văzut la Mega o baghetă rustică, a trebuit s-o cumpăr. Şi, lângă ea, salată din frunze mixte, brânză proaspătă de capră, sfeclă roşie şi alune.

Faceţi un dressing din oţet balsamic, ulei de măsline şi sare. Turnaţi-l peste sfecla roşie coaptă, tăiată cuburi, apoi adăugaţi alunele coapte. Asezonaţi după gust.
Turnaţi totul peste frunzele de salată pregătite, apoi adăugaţi deasupra bucăţile de brânză proaspătă de capră. Un praf de herbes de Provence, un colţ de baghetă caldă.
A bon appétit!
Branza de capra e foarte sanatoasa dar are un gust foarte ciudat. Nici nu pot sa-l compar.
Dli, e adevarat gustul lactatelor de capra e unul “sensibil”. De ex mie imi place la nebunie branza dar nu pun gura pe lapte sau iaurt, care-s foarte foarte sanatoase!