Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Supă De Fasole ToscanăPoate nu chiar cea mai puristă dintre tuscan beans, poate cu ceva influenţe de ribollita, însă în mod sigur cel mai bun lucru care se poate face cu o conservă de fasole fiartă. O supă foarte, foarte consistentă, si totuşi repede de făcut. Ne trebuie:
Şi acum fiţi atenţi cât de simplu se face: călim în ulei de măsline ceapa tocată, morcovul felii, şunculiţa bucăţi mici şi tija de ţelină la fel. Cam 10 minute la foc mic, până se înmoaie ceapa. Adăugăm lingura de pastă de tomate, conserva de fasole, conserva de roşii cu tot cu sos, un litru de apă şi bucheţelele de rozmarin proaspăt, daţi în clocot şi lăsaţi să bolborosească timp de 15-20 de minute. Scoateţi rozmarinul şi aruncaţi-l. Adăugaţi pastele şi fierbeţi încă 15 minute sau până se fac, apoi amestecaţi repede parmezanul. Potriviţi de sare şi piper. Serviţi cu parmezan deasupra şi felii de baghetă prăjite, apoi unse cu ulei de măsline şi frecate cu usturoi copt în coajă. Şi apoi savuraţi această minune a bucătăriei italiene, ţărănească şi nesofisticată, dar bună, pământeană şi caldă inimii. Să fiţi iubiţi. September 1st, 2011 | Tags: bucatarie italiana, rebollita, supa de fasole toscana, tuscan bean | Category: Supe Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |