Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Supă Cremă De Păstârnac Şi PrazAdică una dintre cele mai geniale supe pe care le-am mâncat vreodată. Ştiu, o sa ziceţi whaaaat?? Păstârnac? Aveţi încredere în mine. Ingrediente:
Mai întâi facem supa de legume: punem la fiert o felie de ţelină sau o tijă tăiată bucăţi, o ceapă şi un morcov. Dacă n-aveţi chef de asa sau vă grăbiţi, folosiţi ceva din comerţ sau un cub. Tăiaţi prazul în felii subţiri şi sotaţi-l în uleiul de măsline, la foc mic. Cănd s-a înmuiat, adăugaţi păstârnacul curăţat şi tăiat cuburi de 1cm. Amestecaţi des până se înmoaie puţin, apoi adăugaţi usturoiul pisat şi rozmarinul. Lăsaţi un minut pe foc, amestecând des, apoi turnaţi deasupra supa de legume (strecurată, da?). Lăsaţi la fiert la foc mediu cam 30 de minute. Verificaţi dacă s-a făcut păstârnacul, apoi daţi totul la blender, sau folosiţi un blender vertical. Dacă amestecul e prea gros, adăugaţi apă (la mine a mai fost nevoie de 250ml). Mai daţi o dată supa în clocot şi serviţi cu rondele de praz caramelizate sau crutoane. Sau gol. Să vă fie de bine! PS: La piaţă, pe tarabe, în dreptul păstârnacului stă scris “albitură”. Zic aşa, just in case Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |