Am primit mure. Murelor le şade bine pe cheesecake

Mi-a rămas aluat de la tartele cu dulceaţă şi l-am folosit să tapetez o formă de tartă. Aluatul are foarte mult unt, aşa că nu e nevoie să mai daţi forma cu ceva.
Într-un bol, bateţi împreună:
- 300 g cremă de brânză (eu am pus Philadelphia)
- 2 ouă
- 100 g zahăr auriu
- 150 ml smântână fermentată
- 2 linguri de făină de mălai
- o linguriţă extract de vanilie
pe care le bateţi bine de tot cu mixerul.
Turnaţi compoziţia în formă şi daţi la cuptorul încălzit la 180 °C pentru 20 de minute. Stingeţi folcul şi mai lăsaţi să se odihnească în cuptor, cu uşa întredeschisă, încă 30 de minute.
Lăsaţi să se răcească şi serviţi cu mure, sau alte fructe de pădure, sau dulceaţă… eu recunosc că am perpelit o mână de mure cu două linguri de zahăr si am turnat deasupra, dar nu va pun poză ca vede P. şi se oftică