Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Cannelloni Cu Spanac Și Ricotta La CuptorȘtiu ca nu e vreme de aprins cuptorul, dar nu mă pot abține de la rețeta asta Ne trebuie:
Pentru sos:
Eu am început cu sosul: am călit ceapa în puțin ulei de măsline, la foc mic, am adăugat apoi cățelul de usturoi tocat mărunt, lăsat și el două minute, apoi conserva de roșii cu tot cu zeamă. Lăsam să scadă cam 20 de minute. Dăm deoparte până se răcește, apoi blenduim și amestecăm cu smântâna dulce. Potrivim de sare și piper. Separat, punem la fiert spanacul, până se pătrunde. Strecurăm, stoarcem foarte bine de apă și tocăm mărunt. Îl amestecăm cu ricotta, ierburi, ou și jumătate din cantitatea de parmezan. Turnăm trei sferturi din sosul de roșii în tavă. Umplem cannelloni cu amestecul de spanac, cu mâna sau cu o pungă de patiserie. Așezăm tuburile în tavă, acoperim și dăm la cuptor pentru 25 de minute, la 200 de grade. După acest răstimp descoperim tava, turnăm restul de sos și împrăștiem deasupra restul de parmezan și mozzarella. Dăm din nou la cuptor pentru 15-20 de minute, până ce brânzeturile sunt arămii. Savurăm lângă salată verde și un pahar de vin alb, rece. Să vă fie de bine! July 15th, 2011 | Tags: bucatarie italiana, cannelloni cu ricotta si spanac la cuptor, retete cannelloni, retete italiene, retete spanac, ricotta | Category: Paste Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |