Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Frittata Cu Spanac Și Brânză De CaprăEu nu mai stiu ce să mănânc de când sunt la dietă. Toate ideile care îmi vin sunt un big no-no, și-mi vin în continuare de când am tăiat zahărul și carbohidrații, din motiv de cravings. Cred ca sunt în sevraj după pâine. Greu, greu! Noroc că din când în când mai am și câte o idee bună, pe care să o pot băga în cuptor. Mă rog, inițial m-am gândit la un quiche, dar am eliminat blatul și am rămas cu o frittata. Nu e rău, ba de unde, e chiar delicios și foarte ușor de făcut. Fiți atenți:
Dacă folosiți spanac congelat, alegeți din cel netocat și fierbeți-l bine. Apoi stoarceți-l și lăsați-l la răcit. Tapetați tava cu unt (fără făină!). Bateți ouăle cu sare și piper, apoi adăugați smântâna și amestecați bine. Împrăștiați spanacul în tavă. Turnați deasupra amestecul de ouă. Așezați apoi uniform roșiile cherry tăiate în jumătate, cu fața în sus, și feliile de brânza de capră. Dați la cuptorul preîncălzit la 180 de grade – se face foarte repede. Aveți timp să spălați salata și să faceți un dressing din muștar, oțet balsamic și ulei de măsline. Ideal, serviți imediat pe o farfurie încălzită, ca să rămână pufoasă. Este rușinos de ușor de făcut, dietetic și consistent. Eu am băut și un pahar de vin roșu, așa, de dragul zilei libere. Să vă fie de bine! June 13th, 2011 | Tags: branza capra, frittata spanac branza capra, omleta la cuptor, reteta frittata | Category: Uscături Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |