Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Double Chocolate CookiesÎmi cer scuze, însă numele e intraductibil. Dacă le zic “fursecuri cu ciocolată” simt ca le jignesc Ingrediente:
Topim pe baie de apă ciocolata amăruie împreună cu untul, apoi lăsăm deoparte, la răcit. Într-un bol batem cu mixerul ouăle și zahărul până se albesc și îsi dublează volumul (cam 5 minute la viteză mare). Separat, amestecăm făina, sarea și praful de copt. Când s-a răcit suficient compoziția de ciocolată, o adăugăm peste cea de ouă și amestecăm bine. Adăugăm făina și omogenizăm, apoi și picăturile de ciocolată. Dăm la frigider pentru minim o oră. E foarte important ca atunci când introducem în cuptor, compoziția să fie tare. De aceea vă sfătuiesc să folosiți două tăvi, ca acestea să fie reci cănd puneți compoziția pe ele. Compoziția o puneți cu ajutorul unei linguri, la ceva distanță, pe hârtie de copt. Coaceți în cuptorul încins la 180 de grade pe 8-10 minute. Nu le scoateți imediat, lăsați-le să se întărească. Sunt minunate, crocante la exterior și chewy în interior. Ceva de vis, mai ales pentru iubitorii de ciocolată. June 16th, 2011 | Tags: double chocolate cookies, fursecuri ciocolata, reteta cookies ciocolata | Category: Dulciuri Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |