Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Brioșe Cu VișineDacă tot mi-am tonifiat brațele azi în vișin (ăsta workout!), neapărat trebuia să fac și brioșe cu vișinele proaspete. Am adunat repede pe masă ingredientele:
Încingeți cuptorul la 180 de grade și puneți hârtiile de copt speciale în forma de brioșe (sau ungeți cu unt și tapetați cu făină). Batem ouăle și zahărul până obținem o spumă albă, pufoasă. Adăugăm treptat uleiul, apoi iaurtul, vanilia, coaja de lămâie și sarea. Separat amestecăm făina cu praful de copt, apoi le încorporăm în amestecul lichid. Toată operațiunea se execută cu mixerul, de la cap la coadă. Punem cu ajutorul lingurii compoziția în forme, în așa fel încât să le umplem pe jumătate. Punem deasupra câte 3-4 vișine (fără sâmburi, evident). Dăm la cuptor pentru 20 – 25 de minute, cu recomandarea să nu deschideți ușa cuptorului înainte de 20 de minute, ca să nu vi se “scufunde”. Ies 20 de bucăți. Foarte ușor de făcut și delicioase! Profitați de fructele de vară ca să faceți deserturi în casă, sunt așa de parfumate și colorate, vesele și repede-trecătoare… June 24th, 2011 | Tags: briose cu visine, dulciuri de casa, reteta briose, visine | Category: Dulciuri Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |