Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Pui La Cuptor Cu Piure de ŢelinăPentru cine se întreabă, da: sunt în continuare la dietă şi ma lupt cu puii gătiţi în toate felurile. Şi cu legume, dar asta nu-i problema. Legumele bun. Pentru două persoane:
Am spălat puiul şi l-am tăiat în două bucăţi. Într-un bol mai mare am pus frunzele de busuioc, cimbru si oregano, 3 căţei de usturoi curăţaţi, mustar, ketchup, ras el hanout, sare, piper şi puţin ulei de măsline, chestii pe care le-am zdrobit şi frecat până s-au făcut pastă. În care pastă am învârtit pe toate părţile pieptul de pui, pe care apoi l-am aşezat în tavă. Într-o farfurie adâncă am înmuiat roşiile cherry, măslinele negre şi restul de căţei de usturoi, de data asta în coajă. Am turnat totul în tava în care aştepta puiul, am acoperit cu folie şi am dat la cuptor, la 200 de grade. Între timp curăţăm ţelina şi o punem la fiert în apă cu sare. Scurgem, zdrobim cu furculiţa şi amestecăm cu unt si pătrunjel tocat mărunt, sare şi piper. Nu vă vine să credeţi, dar e delicios. Şi dietetic! Dupa 20 de minute, descoperim tava, mai ungem piepţii de pui cu uleiul din tavă şi lăsăm să se coloreze frumos. Dacă nu vă plac roşiile complet coapte (aşa cum imi plac mie) trebuie să le adăugaţi în tavă în faza asta. Puneţi de toate în farfurie şi serviţi cu placere. Puiul e numai bine de aromat, piureul la fel. Enjoy! May 21st, 2011 | Tags: marinada pui, piept de pui la cuptor, piure de telina, pui cu legume la cuptor | Category: Uscături 2 comments to Pui La Cuptor Cu Piure de ŢelinăLeave a Reply to sabrina Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |
Excelent arata, superba reteta !!!!!!
Merci Sylvia! Sunt la dieta si ma straduiesc sa fac ceva cat de cat comestibil!