Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Fursecuri Cu Portocală Și MigdalePentru că luni am mâncat niște furstafide excepționale, făcute de profa noastră de Pilates (La mulți ani încă o dată, doamna Dana!) și pentru că aveam niște portocale care își căutau sensul vieții în bolul de fructe de pe masă, mi-a venit ideea acestor fursecuri nu numai excepționale ci și absolut rușinos de ușor de făcut. Ingrediente:
Pentru început am pornit cuptorul la 180 de grade și am copt puțin fulgii de migdale, într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Am dat coaja de portocală pe răzătoarea mică, apoi am stors portocala. Am tăiat în bucăți foarte mici coaja de portocală confiată. Am spart ouăle într-un bol și le-am bătut împreună cu zahărul cam două minute, cu mixerul electric. Am adăugat și uleiul în două tranșe, apoi extractul de vanilie, coaja și două linguri de zeamă de portocală, amestecănd în continuare cu mixerul. La sfârșit, încorporăm făina. Punem cu lingura compoziție în tava acoperită cu hârtie de copt, la distanță, deoarece se lasă mult. Le garnisim cu fulgi de migdale și bucățele mici de coajă de portocală confiată și le coacem timp de 12-15 minute, adică până se colorează marginile în auriu. Eu le-am savurat alături de un ceai Lady Grey. Yum. May 18th, 2011 | Category: Dulciuri Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |