Pentru ca nu știu ce, mai exact, am făcut în perioada Paștelui de a fost imposibil să mă lipesc de o bucată de carne de miel pe care să o marinez cum vreau eu și să o coc încet la cuptor, azi m-am răzbunat.

Aseară am scufundat pulpa de miel (crescut în curtea părinților Ralucăi, bio, natural, păpat numai lapte) într-o marinadă de usturoi nou, ace de rozmarin, vin alb și apă cât să-l acopere. A stat cuminte în frigider până în după-amiaza asta.
L-am scurs și șters cu un prosop. L-am crestat din loc în loc și am băgat căței de usturoi în mușchi. Am frecat apoi pulpa cu un amestec de ulei de măsline, sare, piper și herbes de Provence. L-am așezat în tavă cu un pahar de vin alb și un pahar de apă, l-am acoperit cu folie și l-am dat la cuptor pentru două ore. Din juma în juma de oră trebuie învârtit iar la ultima învârtire aruncati-i și niște cartofi noi întregi, presărați cu niște sare și rozmarin.
La final descoperiți-l și lăsați-l să se rumenească. Salată: verde. Vin: roșu, sec. Raluca: happy.

Ori trimiti mostra ori de miel ori iti hacuiesc siteul
Misto reteta dar pe bune de unde iei cuvinetele alea: herbes de Provence, rozmarin si alte d-alea …daca imi pun mintea de unde sa le cumpar, ca’ la Cora n-au?
Alex
) din pacate mielu’ s-a dus 
Herbes de Provence iti dau eu, il cumperi de unde-i vine numele altfel. Rozmarin se gaseste sigur la Mega, eu am la ghiveci.
Ma bucur ca ti-a placut, pupam bebe :*