Pieptul de pui se întoarce și lovește din nou II

Ingrediente:
- un piept de pui
- două sau trei legături de ceapă verde, mari
- un fir de usturoi verde
- o mână de măsline negre
- doi cartofi
- un morcov
- o lingură de făină
- 1/2 linguriță zahăr
- ulei de măsline, pastă de tomate, sare și piper
Tăiem pieptul de pui în 4 bucăți și-l prăjim la foc iute pe toate părțile. Îl lăsăm deoparte.
Punem la călit, la foc foarte mic: morcovul felii, ceapa verde tocată, usturoiul la fel, cartofii tăiați în bucăți mari și măslinele. Când s-au înmuiat suficient, adăugăm două căni cu apă, făina și zahărul, sare și piper. Amestecăm, apoi turnăm totul într-un vas termorezistent. Așezăm deasupra bucățile de pui și dăm la cuptor, 20 de minute acoperit, apoi descoperit până scade sosul. Bun-bun-bun de tot.
Enjoy!