Asta e o tartă de făcut când mai ai câteva ciuperci, un ardei și o pungă cu broccoli congelat desfăcută. Numai bună pentru un prânz lejer.

Am folosit:
- 350g făină
- 3 ouă
- 50 ml ulei de măsline
- un ardei roșu de 350 g
- 10 ciuperci champignon mici
- 5 buchețele broccoli congelat
- o felie groasă de cașcaval
- sare, piper, herbes de provence
Am făcut aluatul din făină, un ou, 100 ml apă și uleiul de măsline. Am frământat puțin și am lăsat să se odihnească în frigider.
Am tăiat ciupercile și ardeiul felii, apoi alături de broccoli le-am stropit cu ulei de măsline și le-am băgat la microunde în tavă, funcția crisp. Merg la fel de bine înmuiate puțin în tigaie, atât cât să fie puțin mai deshidratate. Lăsăm să se răcească.
Între timp întindem aluatul într-o tavă tapetată cu margarină și făină, înțepăm bine cu furculița și-l băgăm în cuptor pănă se coace la alb. Scoatem din cuptor, împrăștiem uniform legumele, apoi turnăm cele două ouă rămase, bătute cu sare, piper și herbes de provence. Radem deasupra cașcavalul.

Introducem din nou în cuptor cam 15 minute. Se servește imediat, delicat, provensal.
Enjoy!
“imediat, delicat, provensal” –
) mi-a placut asta
Mi-e dor de Franta. Rau.