Ehh… să mai facem și câte ceva dietetic din când în când…

Am folosit:
- carne de vițel
- broccoli
- morcovi tineri congelați
- țelină
- ulei de măsline
- diverse ierburi
- sos de soia
- 2-3 căței de usturoi
Mai întâi, punem carnea la marinat. O tăiem felii subțiri, dăm în ea cu ciocanul de șnițele și o aruncăm într-o marinată din sos de soia, Herbes de Provence și 2-3 căței de usturoi tăiați felii. Se lasă cât de multe ore e posibil, eu am reușit vreo 4 ore.
Așezăm apoi carnea cu tot cu sos într-o tavă de friptură, stropim cu ulei de măsline, punem deasupra folie de aluminiu și dăm la cuptor la foc mic. După o oră adăugăm și legumele, acoperim iar cu folie și merge la cuptor până ce carnea e pătrunsă bine de tot. Dăm la o parte folia și mai lăsam o jumătate de oră în cuptor la foc mare, să scadă sosul.

Enjoy!