Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Vițel La CuptorGata și sesiunea de restanțe, a venit și diăr hazbănd acasă așa că se impune să gătesc mai des de acum încolo. Deocamdată, aseară, s-a preparat o bucată de vițel pentru care n-am avut nici o inspirație, așa că am combinat mai multe rețete pe care le aveam în cap. Până la urmă a ieșit fabulos.
Pe scurt, am tăiat carnea în bucăți nici mari, nici mici; am pus-o într-o oală împreună cu lingurița de zahăr, doza de bere și Herbes de Provence (dacă n-aș fi avut, aș fi pus cimbru), am pus capacul și am băgat în cuptor unde a stat cam 1 oră și jumătate, până a pătruns furculița în carne. Dar depinde de carne, așa că trebuie să verificați; eu am avut un vițel fraged. Am aruncat peste carne ceapa tăiată în 4, ardeiul felii subțiri și roșiile cherry întregi și am băgat din nou la cuptor, fără capac. Am amestecat de câteva ori în oală ca să nu se ardă deasupra. După încă o oră am adăugat o linguriță de făină amestecată cu puțină apă. Separat, am pus la fiert niște orez integral. Jumătate de oră mai târziu ne-am bucurat de viață. September 27th, 2010 | Tags: herbes de provence, retete carne de vitel, vita, vitel, vitel la cuptor | Category: Carne de vită Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2021 Prin Casă - All Rights Reserved |