Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Chocolate Chip CookiesDoresc de mult timp să fac rețeta asta, mai ales pentru că știu ca este ceva pe gustul copiilor: Toll House Chocolate Chip Cookies. Și vă zic că nu degeaba sunt faimoase… sunt extraordinar de bune. Că nu sunt bune la dietă, asta e altă poveste Ne trebuie:
Batem untul cu mixerul electric până se face cremă. Adăugăm pe rând zahărul alb, zahărul brun, ouăle și vanilia, mixând foarte bine după fiecare ingredient. Într-un alt bol amestecați făina cu praful de copt și cu sarea, apoi vărsați-le peste amestecul anterior și amestecați. Adăugați ciocolata și uniformizați aluatul. Puteți pune și alune sau nuci, după gust. Dați la frigider pentru 1-2 ore. Porniți cuptorul la 190 de grade și puneti hârtie de copt pe tăvi. Formați cu ajutorul unei linguri bile din aluat și puneți-le în tavă la distanță suficientă, pentru că se lățesc destul de mult. Coaceți timp de 10-12 minute, până când marginile devin aurii. Lăsați-le să se odihnească câteva minute în tavă, apoi pe un grătar. Ies aproximativ 5 tăvi a câte 9 cookies. Pentru că e o cantitate prea mare pentru noi, voi congela ultima tavă. Eu o sa folosesc o tăviță de cuburi de gheață, însa la fel de bine puteam să congelez pe o farfurie biluțele de aluat, pentru ca apoi să le pun într-o pungă de plastic, în congelator. Când aveți chef de ele, încălziți cuptorul și le puneți direct congelate în tavă, o să dureze puțin mai mult timp coacerea. Deci Pisi, ți-am păstrat niște și te aștept ca și când numai cookiul meu ar fi pe… you know. April 28th, 2011 | Tags: fursecuri cu ciocolata, reteta chocolate chip cookies, toll house chocolate chip cookies | Category: Dulciuri Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2018 Prin Casă - All Rights Reserved |