Rețete noi pe emailContactsabrina.prin.casa[at]gmail.com
|
Curry De Pui Cu Cartofi Dulci Și Roșii Cherry
Până una alta (și, mai ales, până apar verdețurile pe piață), m-am gândit să fac un curry de pui rapid, mai de vară, cu laptele de cocos pe care l-am produs în casă alaltăieri. Aveam piept de pui,un cartof dulce mare și câteva roșii cherry, așa că m-am gândit imediat la rețeta asta pe care am văzut-o în Good Food mai demult. Să vă spun sincer, nu știu dacă procedeul e același, pentru că n-am reținut decât ingredientele principale, iar revista cu pricina n-o mai am. De bun a ieșit bun, așa că nu mai contează. Ingrediente, pentru două persoane:
Mai întâi, am încins ulei într-o tigaie și am prăjit bucățile de pui pe toate părțile, ca să le sigilez. Am transferat bucățile într-o oală, am adăugat laptele de cocos, o jumătate de cană de apă și bucățile de cartof dulce și am lăsat la fiert la foc mediu, un sfert de oră (cartofii dulci se fierb foarte repede ). Am adăugat lingura de pastă de curry și roșiile cherry și am mai lăsat pe foc 10 minute, cât să fie roșii doar opărite. Și asta a fost tot! Am servit cu lipii alături, și pătrunjel deasupra. O masă rapidă, sățioasă și sănătoasă… Singurul meu regret este că am folosit azi ultima lingură de pastă de curry Patak! Mi-a cam tremurat mâna când am pus-o în oală, și cred că dacă n-aș ști că în curând o să îmi refac stocurile, aș avea un atac de panică în clipa asta, hehe! Se aude acolo, Raluca? Vă pup și vă doresc un weekend vesel, cu vreme bună! March 1st, 2013 | Tags: curry pui cu cartofi dulci si rosii cherry, reteta curry cu lapte de cocos, reteta curry pui | Category: Carne de pui, Orientale Leave a Reply Cancel reply |
Posturi recenteCategorii
Căutare |
Copyright © 2019 Prin Casă - All Rights Reserved |