• Sabrina Prin Casa

    Follow Me on Pinterest

Rețete noi pe email

Contact

sabrina.prin.casa[at]gmail.com

Paste Cu Somon Afumat Şi Mărar

4 comments to Paste Cu Somon Afumat Şi Mărar

  • miha

    am incercat si eu pastele astea. f. bune! eu de obicei le fac cu smantana lichida in loc de rosii, dar astea chiar mi-au placut. continuam cu rosii, si facem un repetir saptamana viitoare.:)

    • sabrina

      Miha, asa le faceam si eu inainte, cu smantana, dar sunt asa de usoare cu sosul asta incat nu cred ca ma mai intorc la reteta veche.
      MA bucur ca ti-a placut reteta :*

  • Teolinda

    Am facut si eu in seara aceasta paste dupa reteta ta. Au iesit super bune! Aveam in plan sa gatesc altceva dar pentru ca am ajuns tarziu acasa am “dres” repede de-o cina pentru ca tot aveam cele necesare prin frigider. Yummy!

    PS: Tot caut o reteta de frigarui facute la cuptor. Da’ nu le gasesc neam! Eram convinsa ca la tine le-am vazut…da’ probabil ca am visat frumos intr-o noapte :D .
    Pupici!

    • sabrina

      Teolinda, am scris reteta pe DC, n-am pus-o aici…
      Poate intr-o zi o sa o pun, pana una alta, faci asa: bucati de porc (ultima data am luat direct “gulash”) din pulpa, le bagi in marinada din:
      - usturoi pisat
      - o lingura miere
      - sos soia
      - sare, piper
      - otet balsamic

      si le lasi cat de mult poti – peste noapte e ideal, desigur in frigider.
      Le infigi pe bete de bambus alternativ cu ardei rosu si ceapa de apa. Le pui in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul incins. Se Intorc dupa 15-20 de minute, se fac repede, oricum.

      Cred ca merg mult mai bine la gratar in aer liber, dar n-am deocamdata cum sa le probez asa. Succes :)

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>