Daca aveţi chef de un şniţel, faceţi ceva special. De exemplu, acest şniţel în stil milanez. Yum!
Pentru două persoane luaţi aşa:
- 4 bucăţi subţiri de file de porc, fără os şi curăţate bine de grăsime
- 4 felii de pâine albă
- 40g parmezan
- 2 ouă
- o cană de făină
- rozmarin şi pătrunjel
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
Daţi fileurile de porc cu sare pe fiecare parte şi lăsaţi la rece pentru 10 minute. Între timp, băgaţi feliile de pâine în blender şi faceţi-le firimituri fine. Daţi parmezanul pe răzătoarea fină, apoi tocaţi mărunt rozmarinul şi pătrunjelul. Combinaţi într-o farfurie adâncă firimiturile, parmezanul şi verdeţurile.
În alt bol, bateţi ouăle cu puţin piper. Puneţi şi făina într-o farfurie.
Apoi procedăm ca la şniţelele obişnuite, dăm feliile de carne prin făină, apoi prin ou, apoi prin amestecul de pâine şi parmezan. Le prăjim în ulei de măsline (sau de floarea soarelui) încins, cam 3-4 minute pe fiecare parte.
Serviţi imediat, cu salată şi un sfert de lămâie.
Să vă fie de bine! Şi, cum zicea un vechi coleg de la o veche muncă, vă doresc o săptămână incendiară
.
Da, cam asa ceva, Blo
)
Ce bine arata, o idee simpla si repede de facut cand te roade foamea