Pe frigul ăsta vreau să mănânc ce-o fi, dar să fie carne, carbs şi să iasă din cuptor! Cu timpul stau cam prost, aşa că asta e o reţetă rapidă. Cu atât mai bine, nu?
Ingrediente:
- paste scurte (penne tricolore am folosit eu)
- o cutie de ton natur
- o cutie de roşii decojite de 400 g
- o ceapă foarte mică
- 100 g mozzarella
- măsline
- ulei de măsline
- parmezan ras
- sare şi piper
Încingeţi cuptorul la 200 de grade.
Daţi la blender cutia de roşii şi ceapa şi puneţi la fiert la foc mic, împreună cu puţin ulei de măsline, până scade la două treimi. Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să se răcească. Nu o să folosiţi tot sosul, aşa că puteţi pune restul într-o sticlă de plastic, la congelator. O să vă vină la fix data viitoare când faceţi pizza.
Desigur puteţi folosi şi un sos gata cumpărat!
Fierbeţi pastele al dente. Scurgeţi de apă şi lăsaţi-le să se răcească puţin.
Taiaţi mozzarella în cuburi mici şi scurgeţi conserva de ton de lichid. Si acum fiţi atenţi:
Amestecaţi toate ingredientele, mai puţin parmezanul pe care îl presăraţi deasupra. Daţi la cuptorul încins pentru 15 minute maxim.
Chiar şi pe gerul ăsta, viaţa poate fi gustoasă. Nu vă lăsaţi!
super like!
Nici nu pot sa exprim cat de bun este acest pieceofcake de mancare!
perfect arata! sambata sau duminica asta am sa fac si eu:)
Sanda :*:*:*
[...] Delicioase! multumesc Sabrina pentru reteta [...]
[...] Delicioase! multumesc Sabrina pentru reteta [...]
A iesit bun, bun! Saru’mana pentru masa!
ma bucur