Da, făcut în parte ca să testez premixul de condimente. Dar şi ca să prelungesc senzaţia de vacanţă

Nimic mai simplu decăt să tăiem pieptul de pui în bucăţele şi să-l pudrăm cu condimentul special (care conţine boia dulce, măghiran, oregano, rozmarin, piper şi usturoi). Le-am lăsat în frigider cam o oră.
Le-am înfipt pe beţişoare de bambus, alternativ cu ardei şi ceapă de apă.

Apoi am curăţat nişte cartofi (în timpul ăsta vă jur că-mi dădeam peste mână, doar-doar oi renunţa la idee, dar ideea a învins – cum să mănânc souvlaki fără cartofi prăjiţi?).
Am pus frigăruile pe grătar la foc mediu şi le-am lăsat să se facă bine pe toate părţile. Cartofii se prăjeau alături. Mirosul era copleşitor.
Am pus cartofii şi souvlaki pe o farfurie, am tăiat şi o roşie şi ceva rotocoale de ceapă, am stropit cu ulei de măsline, sare şi piper şi am savurat.