• Sabrina Prin Casa

  Follow Me on Pinterest

Rețete noi pe email

Contact

sabrina.prin.casa[at]gmail.com

tarta cu branza de capra si legume

1 comment to tarta cu branza de capra si legume

 • Carmen Munteanu

  Buna ziua,
  Site-ul http://www.pentrugatit.ro si magazinele KitchenShop (Bucuresti, Constanta, Oradea si in curand Timisoara si Brasov) va propun o colaborare in sistem barter .
  Dorim sa promovam produsele si site-ul http://www.pentrugatit.ro pe blogul dumneavoastra. Pentru aceasta promovare noi va oferim in sistem barter orice produs din magazinele Kitchen Shop sau de pe site de o valoare pe care sa o stabilim de comun acord.
  Promovarea consta in prepararea de catre dvs. a trei retete culinare in care sa utilizati unul dintre produsele noastre. Pasul urmator este descrierea vasului/unealta folosita, sa mentionati punctele forte (descriere tip articol). Si nu in ultimul rand, sa existe un link de legatura de pe blogul dumneavoastra + pagina de Facebook catre site-ul http://www.pentrugatit.ro si pagina Facebook KitchenShop la momentul promovarii articolului.

  Daca sunteti de acord cu aceasta propune de colaborare, va rog sa ma contactati pe aceasta adresa de mail.
  Va multumesc si spor la gatit!

  Astept un raspuns pe adresa: carmen.munteanu@totem.com.ro

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>